Ürituste korraldamine Café Gustavis – ideaalne seminariks, koosolekuks jm

Oled korraldamas koosolekut, seminari, tooteesitlust või firmapidu ning otsid selleks sobivat kohta? Lauluväljakul on sulle lahendus pakkuda – hubane seminari- ja peoruum Café Gustav. Lauluisa Gustav Ernesaksa järgi nime saanud ja algselt dirigentide puhkeruumiks planeeritud lounge on Lauluväljaku üks paindlikumaid ruume, kus on võimalik väga erinevat stiili ürituste korraldamine.

Paindlik ruumipaigutus

Mööbli saame Café Gustavis paigutada vastavalt ürituse iseloomule ja sinu soovidele. Serminari või koosoleku jaoks sobib hästi näiteks teatri- või klassistiilis paigutus. Samuti on valikus Café Gustavisse ideaalselt sobituvad ümmargused lauad, mis võimaldavad mugavalt grupiarutelusid ja töötube läbi viia.

[gallery link="file" ids="11031,11030,11029,11023,8316,1654,11026,7985"]

Kohapeal kõik vajalik ürituste korraldamiseks – säästad aega ja energiat

Café Gustavis on olemas esitlustehnika nii ettekannete tegemiseks kui ka meelelahutuslikeks vahepaladeks. Peo korraldamise muudavad lihtsamaks sinu käsutuses olevad baarilett, külmkapp ja nõudepesumasin. Seminari või koosoleku korral varustame osalejad meeleldi märkmete tegemiseks paberi ja kirjutusvahenditega. Muidugi saame kõik sinu jaoks valmis sättida – tule vaid kohale ja vii üritus läbi.

Lihtne tulla ja mugav parkida

Tallinna Lauluväljak asub kesklinnast vaid 7-minutilise autosõidu kaugusel. Olemas on tasuta parkimisvõimalus ja hea ühistranspordiühendus kesklinnaga. Osalejatel on mugav üritusele tulla ja tänu Lauluväljaku tuntusele ei tasu muretseda, et kohta üles ei leita.

Ka pausid saavad põnevalt sisustatud

Koosoleku, seminari, töötoa või muu ürituse pausid on annavad võimaluse jalutada Tallinna Lauluväljaku pargis, uudistada laulukaart või imetleda vaadet tuletornist. Ürituste korraldamine koos lisategevustega on suurepäraseks viisiks oma sündmus eriliseks ja meeldejäävaks muuta.

Lahendused ja lisateenused vastavalt sinu vajadustele

Soovi korral saad rentida vaid ruumi või tellida täislahenduse. Viimane tähendab, et saame koostöös partneritega organiseerida ka dekoratsioonid, toitlustuse, meelelahutuse ja pakkuda abi muudes soovides.

Ürituste korraldamine kogenud meeskonna abil tagab asjade sujumise

Lauluväljakul korraldatakse üritusi igapäevaselt – harva tuleb ette soove või küsimusi, millega meie kogenud meeskond poleks juba kokku puutunud. Samuti on meil võrgustik asjatundlikest ja usaldusväärsetest koostööpartneritest, kes on kursis Lauluväljaku ruumide tingimustega ja meeleldi valmis lisateenuseid pakkuma.

Lauluväljaku ruumides üritusi organiseerinud ettevõtted kiidavad töötajate kiirust, täpsust, paindlikkust ja head suhtumist. Tagasisides tuuakse tihtipeale välja ka hea tootevalik ja hind.
Soovid lisainfot või ruumidega tutvuma tulla? Saada e-kiri korralda@lauluvaljak.ee või täida päringuvorm.